Despre noi

Cine suntem noi?

Suntem crestini seriosi care credem cu tarie in faptul ca exista Dumnezeu. Credem ca El ne cunoaste, ne vede, dar avem convingerea ca El supravegheaza si guverneaza intreg Universul.

Suntem convinsi ca lumea noastra a aparut in urma Creatiunii… si nu la intamplare. Credem ca viata pe pamantul nostru a fost creata, acum aprox 6000 de ani, pe parcursul a 6 zile literale, in care Dumnezeu a lucrat “cate ceva”.

Suntem cercetatori sarguinciosi ai Bibliei. Credem ca Sfanta Scriptura este Cuvantul inspirat al lui Dumnezeu si consideram ca in Biblie gasim raspunsuri la marile intrebari ale omului din toate timpurile.

Suntem recunoscatori lui Dumnezeu pentru jertfa Domnului Isus Hristos care a avut loc in urma cu doua milenii pe dealul Golgotei. Credem ca sacrificiul acesta poate sa ne ofere si noua mantuirea, in dar.

Suntem siguri ca Dumnezeu doreste ascultare din dragoste. Credem, de aceea, ca implinirea poruncilor lui Dumnezeu este o datorie a iubirii si recunostintei fata de El… pentru ca ne-a creat si ne-a rascumparat.

Suntem convinsi ca se poate comunica gratuit cu Dumnezeu. Credem ca exista o cale, la indemana oricui, de a vorbi oricand cu El. Aceasta solutie, pe care noi o folosim, este rugaciunea.

Suntem asteptatori ai revenirii Domnului. Credem, asa cum afirma si crezul crestin, ca Isus Hristos, dupa ce va judeca pe oameni, va reveni a doua oara ca sa aduca fiecaruia rasplata, dupa faptele lui.

Suntem doritori sa traim pe un nou pamant. Credem ca pe pamantul restaurat nu va mai fi suferinta, durere si nici moarte; va fi doar bucurie, pace si vaiata vesnica cu Dumnezeu si cu toti mantuitii.

Suntem gata sa impartasim si altora minunata dragoste a lui Dumnezeu. Credem ca aceasta este misiunea pe care Dumnezeu ne-a incredintat-o tuturor celor care am reusit sa-L cunoastem… macar in parte.

Suntem… oameni care iubim pe oameni, dar si pe Dumnezeu.