Despre site

 MOTO:
     Iov 12: 7-10  “Intreaba dobitoacele, si te vor invata, pasarile cerului, si iti vor spune; vorbeste pamantului, si te va invata si pestii marii iti vor povesti. Cine nu vede in toate acestea dovada ca mana Domnului a facut asemenea lucruri? El tine in mana sufletul a tot ce traieste, suflarea oricarui trup omenesc.”

 

Bine ati venit!

Site-ul de fata a aparut ca un sprijin pentru cei ce doresc sa-si sporeasca increderea lor in Creatorul si Sustinatorul a tot ceea ce are viata. In egala masura, diversele materiale de pe acest site pot sa ajute si pe cei ce nu cred in existenta lui Dumnezeu.
Dumnezeu…!? Cineva adeverit sau negat cu vehementa, cautat si alungat, crezut si respins, destinatar de rugaciuni dar si de injuraturi, binecuvantat dar si criticat. Cine este El? Exista cu adevarat? Ce a facut? Ce mai face acum?
Acestea sunt doar cateva intrebari care, uneori, nu prea primesc raspuns. Ne vom stradui ca, pe masura intelegerii noastre, sa vorbim despre Dumnezeul care ne iubeste pe toti, indiferent de religie, etnie, nationalitate, varsta, sex, grad de cultura si pozitie sociala.
Biblia ar trebui sa fie cartea de capatai pentru toti crestinii. Dar poate ca nu mai este?! Apreciata si respinsa, dorita si uitata, crezuta si discreditata, cautata si aruncata, iubita si urata, citita si neglijata; toate acestea in acelasi timp, fac din Biblie CARTEA cea mai tiparita si cea mai arsa.
Vom incerca sa aducem si cateva dovezi in sprijinul increderii in Sfanta Scriptura ca fiind Cuvantul lui Dumnezeu pentru omul din toate timpurile si o carte, cu adevarat, vrednica de studiat si de trait.
Imaginile diverse, cele ce contin texte biblice, documentele Power Point sau in alt format, articolele, devotionalele si discutiile de pe acest site se vor concentra in jurul argumentarii credintei in existenta lui Dumnezeu, in faptul ca El este Creator si ca ne-a trimis un mesaj – Biblia.
In privinta aceasta, oricine doreste si poate sa ne dea o sugestie sau o mana de ajutor, este binevenit. Daca ati trecut printr-o experienta ce demonstreaza ca Dumnezeu exista, scrieti, trimiteti si ea poate fi publicata.
Periodic pe acest site vor fi adaugate noi materiale si resurse ce corespund scopului aparitiei sale.

Toate imaginile ce apar la “ALBUME FOTO”  au fost fotografiate de cel ce a conceput site-ul si sunt la rezolutia nativă de 1600×1200.

Reproducerea pe orice cale, partiala sau completa, a diverselor materiale ce apar pe acest site este permisa doar dupa cererea unui acord scris si cu respectarea urmatoarei conditii: specificarea clara si explicita a sursei: www.imaginealuiDumnezeu.ro.

Materialele transmise de pe acest website nu pot fi vandute, re-sindicate (retransmise prin feed-uri RSS) sau redistribuite. Tot continutul este protejat de drepturile de autor si apartine autorilor originali.
Imaginile de pe acest site pot fi folosite, fara acordul autorilor, doar in scop personal. Pentru republicarea lor (indiferent in ce format si pe ce suport ar fi) trebuie cerut acordul, in scris.

Pe aceasta cale multumim tuturor care ne-au oferit un sprijin si mai ales celor ce au facilitat existenta site-ului.
Va multumim pentru ca ne vizitati si va mai asteptam. Dumnezeu sa va binecuvanteze!